Dirigent

Dirigent Mayke's Muziek Op Maat

 Mayke heeft de opleiding tot Basis-Directie gevolgd bij Chris Derikx, te Broekhuizen. Deze opleiding heeft ze in juli 2015 afgerond.

Voordat Mayke zelf aan de slag ging als dirigent voor een orkest heeft ze, ongeveer 1 jaar, stage gelopen bij Leerlingenorkest Well/Wellerlooi. Bij deze groep gaf ze de 1e en 2e jaars extra repetitie, zodat die de muziekstukken sneller onder de knie kregen.

Mayke dirigeerde het C-orkest van Fanfare Unitas uit Mierlo-Hout. Dit is het beginnersgroepje. De kinderen leren om voor de eerste keer samen een muziekstuk te spelen. Hiernaast is een foto te zien van een optreden van het C-orkest. 

Ook in Meijel dirigeerde Mayke het beginnersgroepje, First Tunez. First Tunez is onderdeel van Harmonie Eendracht. Ook met deze groep heeft Mayke verschillende optredens verzorgd, zoals het huldigingsconcert en het optreden in het verzorgingscentrum. Het mooiste optreden was wel @the Movies, dit was een grote voorstelling met allemaal filmmuziek. Helaas heeft ze afscheid moeten nemen van deze groep ivm samenvoeging van de 2 jeugdgroepen.